Smaken van Valpolicella scooter tour. Peschiera
Bestseller
–10%
Taste of Valpolicella Vespa scooter tour

Plaats van start: Peschiera del Garda
Afstand: 110 km
Duur: 8-9 uur

Deze tour is ontwikkeld in samenwerking met Stefano Cantiero, een van de beste kenners van de gastronomische tradities van de regio Veneto.

De route van deze reis is al seen verhaal over de bergen die je aan de voet van Verona vindt, dat verteld wordt aan de hand van smaken en aroma’s.

Natuurlijke en architectonische bezienswaardigheden en daarbij echte culinaire meesterwerken die in geen enkele supermarkt te vinden zijn. Prosciutto, salami, kazen met oude namen, ijs gemaakt van verse melk en natuurlijke ingrediënten en natuurlijk de beroemde Valpolicella-wijn, gemaakt in een klein familiebedrijf.

 • Ontbijt in een familiebakkerij met een lange geschiedenis
 • Prachtige kunstmatige, marmeren grotten
 • Proeverij van traditionele vleeswaren
 • Lunch in een echte malga, waar nog kaas wordt gemaakt met behulp van oude technologie
 • Kennismaking met de unieke architectuur van Lessinia
 • Een weg die door de bodem van een kloof slingert, midden in een echte jungle
 • Een beetje wijn in een kleine privé-wijnmakerij ...
 • Een stukje militaire geschiedenis van Verona en een panoramisch uitzicht over de stad.
Inbegrepen
 • DGtalguide™ by Motoragazzi
 • Scooter en verhuur van extra uitrusting
 • Aansprakelijkheidsverzekering tegenover derden
 • Volle tank en bijtanken wanneer nodig
 • Technische ondersteuning/onderhoud voor uw scooter of een vervangscooter indien nodig
 • Helm
Niet inbegrepen
 • Passagier
 • Proeverijen en maaltijden
 • Trip leader: €250.00
Mee te nemen
 • Paspoort
 • Rijbewijs
 • Kredietkaart (storting van €500 vereist)
Verzoeken

Aandacht !


Onze routes zijn ontworpen voor mensen die al praktische ervaring hebben met scooter of motor rijden. We raden u aan om op voorhand even te oefenen om uw rijvaardigheden op te frissen.

 

Onze diensten richten zich op klanten die 21 jaar of ouder zijn.

 

Als u een scooter 300cc wilt huren, hebt u een rijbewijs van categorie A nodig.

Om een scooter 125cc te huren, hebt u een rijbewijs van categorie A1 of B en minimaal 2 jaar rijervaring met een auto of een scooter.

Belangrijke informatie

De tour begint om 10:00 uur. U moet uiterlijk om 09:30 uur aanwezig zijn op ons kantoor voor een briefing en een proefrit.

 

Klanten kunnen hun tour of huur annuleren per e-mail of telefonisch. Annulering is onmiddellijk van kracht. Het bedrag dat wordt terugbetaald aan de klant, is afhankelijk van wanneer de klant de tour annuleert. Tijdens het annuleringsproces behoudt Motoragazzi Srl zich het recht voor om de volgende kosten in rekening te brengen:

 

• Slecht weer op de dag van de tour: 25% van de tourprijs
• Meer dan 28 dagen: 10%
• 28 tot 10 dagen: 40%
• 9 tot 5 dagen: 60%
• 4 dagen tot 1 dag: 80%
• No-show: 100%

 

In het geval van het gebruik van voertuigen die eigendom zijn van Motoragazzi Srl, heeft het bedrijf het recht om via een praktische rijtest de rijvaardigheid van de klant na te gaan. Als tijdens de test onvoldoende rijervaring wordt geconstateerd, heeft het bedrijf het recht om de klant te weigeren deel te nemen aan de tour. In dit geval wordt 50% van de tourprijs geretourneerd aan de klant.

Locatie van het gebeuren

Eni tankstation
Motoragazzi | Peschiera del Garda
Via Milano, 30, 37019 Peschiera del Garda, VR, Italy

Aanbiedingen van

Motoragazzi S.r.l.
37019 - Peschiera del Garda
(315)

Meer informatie

Hoe bespaart u met een DGtalguide™ self-guided tour in plaats van enkel scooterverhuur?

 

Bespaar tijd

Op basis van statistieken besteden doe-het-zelf toeristen tot 40% van hun tijd aan het zoeken van eetgelegenheden, een parkeerplaats en het uitstippelen van hun weg.

Maak u geen zorgen; wij selecteerden voor u de beste lokale restaurants met een authentieke keuken en vooral ver weg van de toeristische drukte. Als klant van DGtalguide™ wordt u tafel geserveerd en krijgt u een warm onthaal. U verspilt geen minuut aan het regelen van uw lunch.

Onze routes zijn tot in de puntjes gepland zodat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken zonder tijd te verliezen en drukke wegen en snelwegen kunt vermijden. Alle pitstops en parkeerplaatsen zijn vooraf ingesteld en ook alle lokale ontmoetingen zijn reeds voor u geregeld. We besteedden maanden aan het onderzoeken en uitstippelen van uw tour zodat u optimaal van elke minuut kunt genieten.

 

Bespaar op uitgaven

 • Helmen, regenpak, handschoenen, navigatiesysteem, brandstof, begeleider, kinderzitje? Geen probleem, alles is in de prijs inbegrepen.
 • Kortingen voor alle etablissementen die u tijdens uw tour zult bezoeken.
 • Klanten van Motoragazzi genieten ook van een vaste lunchprijs, een besparing van circa 10-20%.
 • Alle technische assistentie is gratis. Bij problemen met uw scooter bent u hiervoor gedekt.

Het is niet enkel scooterverhuur. We bieden u een zorgeloze dag aan vol ontdekkingen en ervaringen.


Onze missie

We doen niet aan sightseeing maar laten u zelf de streek ontdekken. We raden u interessante routes en bijzondere trekpleisters aan en laten u het fascinerende lokale leven ervaren. Met DGtalguide™ ontdekt u het echte Italië, vaak verborgen voor toeristen en ondersteunt u ook authentieke lokale bedrijfjes.

 

Onze routes

Elk van onze routes is het resultaat van maandenlaag onderzoek en zorgvuldige planning. Wij bieden een top selectie aan van de meest schilderachtige, veilige en interessante routes waarin vooral uw ontspanning centraal staat. Onderweg zult u een aantal plaatsen ontdekken die in de populaire reisgidsen nooit worden vermeld. Een aantal zijn privé of enkel te bezoeken op afspraak, andere plaatsen zijn gewoon niet gekend. Maar wees gerust ze zijn allemaal uniek en zeker een bezoek waard.

 

Onze partners

Op basis van de plaatsen waar u op uw route stopt, zoeken we altijd naar kleine bedrijven die niet louter commercieel en toeristisch georiënteerd zijn. Elk restaurant, boerderij, winkel, enz. is een bedrijf met een geschiedenis of een nieuwe onderneming die openstaat voor wat extra aandacht en wordt gerund door onze enthousiaste lokale vrienden.

DGtalguide™ krijgt nooit een percentage op de aankopen die u bij onze partners doet. We laten u daarentegen profiteren van speciale kortingen die we voor u geregeld hebben. U bent nooit verplicht om iets te kopen, maak een selfie of ga gewoon een kijkje nemen en vertel het door aan uw vrienden. Het ondersteunen van de authentieke lokale economie is immers een belangrijk onderdeel van de missie van DGtalguide™.

 

Onze Scooters

Ons scooterpark bestaat uit de nieuwste modellen die in perfecte staat worden onderhouden. Dus we hoeven u niet te zeggen dat ze er voortreffelijk moeten uitzien op uw foto's.

21 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Perfekter Tag!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Sehr zu empfehlen für alle, die gerne gutes Essen und die Landschaft Italiens genießen!
Ein Guide fährt mit und erklärt wirklich alles sehr gut; man sollte allerdings gut Roller fahren können!
Grazie di cuore per questo giorno bellissimo!
van Ann-Kristin Mura op 27-06-2019
Grande tour. Ne vale la pena! ;)
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
il tour è valsa decisamente la pena. Altamente raccomandato! Paesaggio meraviglioso e tante prelibatezze assaggiate. Guida molto amichevole e molto spiegata. ;) La gioia e il divertimento non sono troppo brevi. Mi piacerebbe venire di nuovo.
--------
Die Tour hat sich auf jeden Fall gelohnt. Sehr zu empfehlen! Wunderbare Landschaft und viele Köstlichkeiten probiert. Führung sehr freundlich und viel erklärt. ;) Freude und Spass kommen nicht zu kurz. Komme gerne wieder.
van Simone op 08-06-2019
A wonderful experience
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
A very nice tour with visits to taste excellent local wines and food. The tour guides you through the nice surroundings of Verona. It is very much fun to drive the Vespa scooter.
van Astrid Baars op 21-04-2019

Thank you Astrid! Hope to see you again!

5/1
vanaf
€ 100,00 € 110,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.

TripAdvisor beoordeling

302 Beoordelingen