Smaak van Bardolino. Vertrek van Torri del Benaco
Sale ended
–10%

Plaats van start: Torri del Benaco
Afstand: 70 km
Duur: 6-7 uur
Starttijd: 11:00

We hebben deze tour ontwikkeld in samenwerking met Stefano Cantiero, een van de grootste kenners van de gastronomische tradities van het gebied dat tussen Venetië en het Gardameer ligt. Toeristen die Garda bezoeken, gaan meestal niet verder dan het verkennen van de overvolle stadjes langs de oever. Het is jammer om niet de helling van Monte Baldo op te gaan, waar je een hele andere wereld te wachten staat, vol met allerlei verrassingen, zowel culinair als historisch. De malga’s, melkveebedrijven in de bergen die hier uitstekende kaas produceren, allemaal handgemaakt, blijven verscholen voor de gewone toerist. Je komt bij boerderijen waar je kunt genieten van zowel het adembenemende uitzicht als de typische gerechten die in de bergen worden gemaakt. Je bezoekt ook een oud kluizenaarsoord waar monniken aromatische oliën en natuurlijk uitstekende wijnen produceren, waarvan alleen de Bardolino bekend is.

 • Je rijdt over kleine wegen met een fantastisch uitzicht in de buurt van Bardolino
 • Een wijn- en olijfolieproeverij op een kleine privéboerderij
 • Een diner in een authentiek, goedkoop lokaal restaurant. Onze klanten krijgen gegarandeerd een tafel en krijgen een speciaal kortingsmenu aangeboden
 • Een heerlijk aperitivo in een café met uitzicht over het meer
Inbegrepen
 • DGtalguide™ by Motoragazzi
 • Scooter en verhuur van extra uitrusting
 • Aansprakelijkheidsverzekering tegenover derden
 • Volle tank en bijtanken wanneer nodig
 • Technische ondersteuning/onderhoud voor uw scooter of een vervangscooter indien nodig
 • Helm
Niet inbegrepen
 • Passagier
 • Lunch
 • Trip leader: €250.00
Mee te nemen
 • Paspoort
 • Rijbewijs
 • Kredietkaart (storting van €500 vereist)
Verzoeken

Aandacht !


Onze routes zijn ontworpen voor mensen die al praktische ervaring hebben met scooter of motor rijden. We raden u aan om op voorhand even te oefenen om uw rijvaardigheden op te frissen.

 

Onze diensten richten zich op klanten die 21 jaar of ouder zijn.

 

Als u een scooter 300cc wilt huren, hebt u een rijbewijs van categorie A nodig.
Om een scooter 125cc te huren, hebt u een rijbewijs van categorie A1 of B en minimaal 2 jaar rijervaring met een auto of een scooter.

Belangrijke informatie

De tour begint om 11:00 uur. U moet uiterlijk om 10:30 uur aanwezig zijn op ons kantoor voor een briefing en een proefrit.

 

Klanten kunnen hun tour of huur annuleren per e-mail of telefonisch. Annulering is onmiddellijk van kracht. Het bedrag dat wordt terugbetaald aan de klant, is afhankelijk van wanneer de klant de tour annuleert. Tijdens het annuleringsproces behoudt Motoragazzi Srl zich het recht voor om de volgende kosten in rekening te brengen:

 

Slecht weer op de dag van de tour**: 25% van de tourprijs
• Meer dan 28 dagen: 10%
• 28 tot 10 dagen: 40%
• 9 tot 5 dagen: 60%
• 4 dagen tot 1 dag: 80%
• No-show: 100%

**weersomstandigheden die niet geschikt zijn om veilig auto te kunnen rijden. Bijvoorbeeld: stortbui, onweersbui, zware windstoten etcetera.

 

In het geval van het gebruik van voertuigen die eigendom zijn van Motoragazzi Srl, heeft het bedrijf het recht om via een praktische rijtest de rijvaardigheid van de klant na te gaan. Als tijdens de test onvoldoende rijervaring wordt geconstateerd, heeft het bedrijf het recht om de klant te weigeren deel te nemen aan de tour. In dit geval wordt 50% van de tourprijs geretourneerd aan de klant.

Locatie van het gebeuren

Parkeerplaats Castello
Motoragazzi | Torri del Benaco
Via Gardesana, 60, Torri del Benaco, VR, Italia

Aanbiedingen van

Motoragazzi S.r.l.
37010 - Torri del Benaco
(465)

Meer informatie

Hoe bespaart u met een DGtalguide™ self-guided tour in plaats van enkel scooterverhuur?

 

Bespaar tijd

Op basis van statistieken besteden doe-het-zelf toeristen tot 40% van hun tijd aan het zoeken van eetgelegenheden, een parkeerplaats en het uitstippelen van hun weg.

Maak u geen zorgen; wij selecteerden voor u de beste lokale restaurants met een authentieke keuken en vooral ver weg van de toeristische drukte. Als klant van DGtalguide™ wordt u tafel geserveerd en krijgt u een warm onthaal. U verspilt geen minuut aan het regelen van uw lunch.

Onze routes zijn tot in de puntjes gepland zodat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken zonder tijd te verliezen en drukke wegen en snelwegen kunt vermijden. Alle pitstops en parkeerplaatsen zijn vooraf ingesteld en ook alle lokale ontmoetingen zijn reeds voor u geregeld. We besteedden maanden aan het onderzoeken en uitstippelen van uw tour zodat u optimaal van elke minuut kunt genieten.

 

Bespaar op uitgaven

 • Helmen, regenpak, handschoenen, navigatiesysteem, brandstof, begeleider, kinderzitje? Geen probleem, alles is in de prijs inbegrepen.
 • Kortingen voor alle etablissementen die u tijdens uw tour zult bezoeken.
 • Klanten van Motoragazzi genieten ook van een vaste lunchprijs, een besparing van circa 10-20%.
 • Alle technische assistentie is gratis. Bij problemen met uw scooter bent u hiervoor gedekt.

Het is niet enkel scooterverhuur. We bieden u een zorgeloze dag aan vol ontdekkingen en ervaringen.


Onze missie

We doen niet aan sightseeing maar laten u zelf de streek ontdekken. We raden u interessante routes en bijzondere trekpleisters aan en laten u het fascinerende lokale leven ervaren. Met DGtalguide™ ontdekt u het echte Italië, vaak verborgen voor toeristen en ondersteunt u ook authentieke lokale bedrijfjes.

 

Onze routes

Elk van onze routes is het resultaat van maandenlaag onderzoek en zorgvuldige planning. Wij bieden een top selectie aan van de meest schilderachtige, veilige en interessante routes waarin vooral uw ontspanning centraal staat. Onderweg zult u een aantal plaatsen ontdekken die in de populaire reisgidsen nooit worden vermeld. Een aantal zijn privé of enkel te bezoeken op afspraak, andere plaatsen zijn gewoon niet gekend. Maar wees gerust ze zijn allemaal uniek en zeker een bezoek waard.

 

Onze partners

Op basis van de plaatsen waar u op uw route stopt, zoeken we altijd naar kleine bedrijven die niet louter commercieel en toeristisch georiënteerd zijn. Elk restaurant, boerderij, winkel, enz. is een bedrijf met een geschiedenis of een nieuwe onderneming die openstaat voor wat extra aandacht en wordt gerund door onze enthousiaste lokale vrienden.

DGtalguide™ krijgt nooit een percentage op de aankopen die u bij onze partners doet. We laten u daarentegen profiteren van speciale kortingen die we voor u geregeld hebben. U bent nooit verplicht om iets te kopen, maak een selfie of ga gewoon een kijkje nemen en vertel het door aan uw vrienden. Het ondersteunen van de authentieke lokale economie is immers een belangrijk onderdeel van de missie van DGtalguide™.

 

Onze Scooters

Ons scooterpark bestaat uit de nieuwste modellen die in perfecte staat worden onderhouden. Dus we hoeven u niet te zeggen dat ze er voortreffelijk moeten uitzien op uw foto's.

1 beoordelingen
The most beautiful day of our holiday!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Ontvangst ????????
Uitleg ????????
Route ????????
Afstand ????????
1e Restaurant stop…..zou ergens anders gaan eten… niet onze smaak.
Het weer ????????????

van Nellie Fokkema op 06-08-2021
€ 80,00 € 90,00
TICKETS UITVERKOCHT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call : +393429287530

TripAdvisor beoordeling

344 Beoordelingen