Garda Heuvels Vespa scooter tour. Peschiera
–5%
Hills of Garda Vespa scooter tour.
Hills of Garda Vespa scooter tour.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Borghetto sul Mincio.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Borghetto sul Mincio.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Borghetto sul Mincio.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Venciu winery.
Hills of Garda Vespa scooter tour. View from Torre di San Martino della Battaglia.
Hills of Garda Vespa scooter tour. View from Torre di San Martino della Battaglia.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Interior of Torre di San Martino della Battaglia.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Venciu winery.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Vespa scooters.
Hills of Garda Vespa scooter tour. Road with poppies.
Lugana wijn proeven
Lugana wijn proeven

Plaats van start: Peschiera del Garda
Afstand: 80 km
Onderweg: 5-6 uur
Begeleid of self-guided. Zie onderstaande kalender

Nieuw in 2019. Een perfecte route voor beginnende scooterrijders. Pittoreske heuvels en wijngaarden, lokale delicatessen en een overvloed aan verbazingwekkende ontdekkingen.

Als u geen ervaren scooterrijder bent en de kronkels en bochten van de wegen langs het Gardameer u niet gemakkelijk lijken, overweeg dan deze route. Het gebied ten zuiden van Garda wordt ook wel het “Kleine Toscane” genoemd, een benaming die voor zichzelf spreekt. De Morenische Heuvels zijn een klein paradijs: in de schilderachtige heuvels met wijn- en olijfboomgaarden liggen kleine dorpjes met eeuwenlange geschiedenis.

Deze streek heeft het allemaal: prachtige landschappen, oude burchten en kastelen, plaatselijke gerechten die u nergens anders in Italië zult vinden en heerlijke lokale wijnen, zoals Custoza en Lugana. En als klap op de vuurpijl de ongelooflijk pittoreske en glooiende wegen door de heuvels, alsof ze speciaal aangelegd zijn voor een ontspannen scooterrit.

 • Authentieke delicatessen die enkel in deze streek geproduceerd worden
 • Lokale wijnproeverijen bij kleine bevriende wijnboeren
 • Saffraanproductie gerund door een kleine familie
 • Een wandeling door de straten van oude dorpen
 • Bezoeken aan historische kastelen en monumenten
 • Een typische lunch in een lokale trattoria op basis van eenvoudige en vooral unieke gerechten
 • Een dorp met oude watermolens
 • Schilderachtige oevers langs de Mincio rivier, de enige afvoerrivier van het Gardameer
Inbegrepen
 • DGtalguide™ by Motoragazzi
 • Vespa scooter en verhuur van extra uitrusting
 • Aansprakelijkheidsverzekering tegenover derden
 • Volle tank en bijtanken wanneer nodig
 • Technische ondersteuning/onderhoud voor uw scooter of een vervangscooter indien nodig
 • Helm
Niet inbegrepen
 • Passagier: €20.00
 • Proeverijen en maaltijden
 • Museumkaartjes
 • Trip leader: €250.00
 • KASKO verzekering*
  *€500 franchise
Mee te nemen
 • Paspoort
 • Rijbewijs
 • Kredietkaart (voorzichtigheid deposit €500)
Verzoeken

Aandacht !


Onze routes zijn ontworpen voor mensen die al praktische ervaring hebben met scooter of motor rijden.

We raden u aan om op voorhand even te oefenen om uw rijvaardigheden op te frissen.

 

Onze diensten richten zich op klanten die 21 jaar of ouder zijn.

 

Als u een Vespa GTS 300 Super wilt huren, hebt u een rijbewijs van categorie A nodig.
Om een Vespa Primavera 125 te huren, hebt u een rijbewijs van categorie A1 of B en minimaal 2 jaar rijervaring met een auto of een scooter.

Belangrijke informatie

De tour begint om 9:30 uur. U moet uiterlijk om 9:00 uur aanwezig zijn op ons basiskamp voor een briefing en een proefrit.


Klanten kunnen hun tour of huur annuleren per e-mail of telefonisch. Annulering is onmiddellijk van kracht. Het bedrag dat wordt terugbetaald aan de klant, is afhankelijk van wanneer de klant de tour annuleert. Tijdens het annuleringsproces behoudt Motoragazzi Srl zich het recht voor om de volgende kosten in rekening te brengen:

 

• Slecht weer op de dag van de tour: 25% van de tourprijs
• Meer dan 28 dagen: 10%
• 28 tot 10 dagen: 40%
• 9 tot 5 dagen: 60%
• 4 dagen tot 1 dag: 80%
• No-show: 100%

 

In het geval van het gebruik van voertuigen die eigendom zijn van Motoragazzi Srl, heeft het bedrijf het recht om via een praktische rijtest de rijvaardigheid van de klant na te gaan. Als tijdens de test onvoldoende rijervaring wordt geconstateerd, heeft het bedrijf het recht om de klant te weigeren deel te nemen aan de tour. In dit geval wordt 50% van de tourprijs geretourneerd aan de klant.

Locatie van het gebeuren

Motoragazzi | Peschiera del Garda
Via Milano, 19C, Peschiera del Garda, VR, Italy
Peschiera del Garda Treinstation

Aanbiedingen van

Motoragazzi S.r.l.
37019 - Peschiera del Garda
(308)

Meer informatie

Bespaar tijd

Op basis van statistieken besteden doe-het-zelf toeristen tot 40% van hun tijd aan het zoeken van eetgelegenheden, een parkeerplaats en het uitstippelen van hun weg.

Maak u geen zorgen; wij selecteerden voor u de beste lokale restaurants met een authentieke keuken en vooral ver weg van de toeristische drukte. Als klant van Motoragazzi wordt u tafel geserveerd en krijgt u een warm onthaal. U verspilt geen minuut aan het regelen van uw lunch.

Onze routes zijn tot in de puntjes gepland zodat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken zonder tijd te verliezen en drukke wegen en snelwegen kunt vermijden. Alle pitstops en parkeerplaatsen zijn vooraf ingesteld en ook alle lokale ontmoetingen zijn reeds voor u geregeld. We besteedden maanden aan het onderzoeken en uitstippelen van uw tour zodat u optimaal van elke minuut kunt genieten.

 

Bespaar op uitgaven

Helmen, regenpak, handschoenen, navigatiesysteem, brandstof, begeleider, kinderzitje? Geen probleem, alles is in de prijs inbegrepen. Parkeer uw auto de hele dag gratis (enkel beschikbaar bij vertrek aan ons kantoor in Sona). Kortingen voor alle etablissementen die u tijdens uw tour zult bezoeken.
Klanten van Motoragazzi genieten ook van een vaste lunchprijs, een besparing van circa 30-40%.
Alle technische assistentie is gratis. Bij problemen met uw scooter bent u hiervoor gedekt. Voor elke Motoragazzi klant voorzien wij er een persoonlijk geschenkje.

 

Het is niet enkel scooterverhuur. We bieden u een zorgeloze dag aan vol ontdekkingen en ervaringen.


Onze missie

We doen niet aan sightseeing maar laten u zelf de streek ontdekken. We raden u interessante routes en bijzondere trekpleisters aan en laten u het fascinerende lokale leven ervaren.Met Motoragzzi ontdekt u het echte Italië, vaak verborgen voor toeristen en ondersteunt u ook authentieke lokale bedrijfjes.

 

Onze routes

Elk van onze routes is het resultaat van maandenlaag onderzoek en zorgvuldige planning. Wij bieden een top selectie aan van de meest schilderachtige, veilige en interessante routes waarin vooral uw ontspanning centraal staat. Onderweg zult u een aantal plaatsen ontdekken die in de populaire reisgidsen nooit worden vermeld. Een aantal zijn privé of enkel te bezoeken op afspraak, andere plaatsen zijn gewoon niet gekend. Maar wees gerust ze zijn allemaal uniek en zeker een bezoek waard.

 

Onze partners

Op basis van de plaatsen waar u op uw route stopt, zoeken we altijd naar kleine bedrijven die niet louter commercieel en toeristisch georiënteerd zijn. Elk restaurant, boerderij, winkel, enz. is een bedrijf met een geschiedenis of een nieuwe onderneming die openstaat voor wat extra aandacht en wordt gerund door onze enthousiaste lokale vrienden.

Motoragazzi krijgt nooit een percentage op de aankopen die u bij onze partners doet. We laten u daarentegen profiteren van speciale kortingen die we voor u geregeld hebben. U bent nooit verplicht om iets te kopen, maak een selfie of ga gewoon een kijkje nemen en vertel het door aan uw vrienden. Het ondersteunen van de authentieke lokale economie is immers een belangrijk onderdeel van de missie van Motoragazzi.

 

Onze Scooters

Ons scooterpark bestaat uit de nieuwste Vespa modellen die in perfecte staat worden onderhouden. Het zijn niet zomaar scooters, het zijn Italiaanse iconen. Dus we hoeven u niet te zeggen dat ze er voortreffelijk moeten uitzien op uw foto's.

5 beoordelingen
It was a typical Italian way of transportation to see the country
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Due the programmed navigation you see places that you not had visited your self.
And for me being a motorcycle enthusiasts it was the first experience on a scooter. And it is nice he uses retro vespa scooters so it is the maximal Italian experience.
I finished the tour in two hours that was a bit fast. But I was free to see more.
If you like to make a tour on motorcycle I can recommend to do this tour. And see Garda and surroundings.
van Helmut Winterswijk op 01-09-2019
Wieder ein sehr schöner Tag
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Zum dritten mal habe ich/wir eine Tour mit Motoragazzi gemacht. Ich denke, hiermit ist alles gesagt.
Aber dennoch ein paar Punkte. Die Buchung der Tour über die Website ist sehr einfach und geht schnell. Die verfügbaren Informationen sind sehr umfangreich.
Bei Motoragazzi in Sona angekommen, läuft alles reibungslos. Einweisen in den Parkplatz, Ausgeben der Helme, Briefing, Einweisung, kurze Kontrollfahrt und schon gehts los.
Die komplette Tour ist perfekt organisiert und gut durchdacht. Jeder Halt war sehr schön, informativ und ein Erlebnis. Unser Guide war super nett, hat alles toll erklärt und gezeigt.
Wir nehmen ganz sicher wieder an einer Tour teil.
van Mr. Jürgen Einfalt op 29-08-2019
Vespa Tour mit Freunden
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Wir haben im August unsere zweite Vespa Tour mit Motoragazzi gemacht. Da ein ungeübter Fahrer dabei war haben wir uns für die "einfachere" Tour "Über den Hügeln von Garda" entschieden. Im Vergleich zur 4 Seen Tour fahrerisch weniger anspruchsvoll aber dennoch reizvoll. Beim Value habe ich nur 4 Sterne vergeben da die 4 Seen Tour im September 2018 länger und mit 120 anstatt 140 Euro auch günstiger war. Vielleicht lag es auch daran, dass im August die Preise üblicherweise am Gardasee immer teurer sind. Das Mittagessen bei der 4 Seen Tour war auch etwas besser (2 Pasta Gerichte und Bergkäse im Vergleich zu einem speziellen Brotteig mit Belag) . Einen etwas längeren Aufenthalt hätten wir uns in dem schönen Ort Borghetto gewünscht und anstatt des Brotteiges vielleicht besser Tortellini in Borghetto, für die der Ort bekannt ist. Aber man macht die Tour ja in erster Linie nicht wegen dem Essen. Dennoch war es das Geld wert und es wird nicht unser letzter Trip mit Motoragazzi gewesen sein.
van Joachim Weber op 19-08-2019
vanaf
€ 110,00 € 120,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.

TripAdvisor beoordeling

294 Beoordelingen