Smaak van Garda. Riva
Bestseller
–5%
Tenno lake
Canale. Village of artists
Canale. Village of artists
Bridge Balandin
Gorge
Cheese production
Local cheese which you'll never find in supermarket
Toblino Lake
Very old grappa
Vinegar production
Vinegar tasting
View on Riva del Garda
Castle of Drena
View near Rida del Garda
Canale. Village of artists
Old distillery
View in the mountains near Riva del Garda
Toblino lake
Open air gallery at Braila Drena
Old chestnut grove
Chestnut
Private farm and cheese production
Grappa tasting
Apple chips production
Wine and grappa production
Cheese and salami tasting
Open air gallery near Drena
On the road

Plaats van start: Riva del Garda
Afstand: 80 km
Duur: 5-6 uur

Deze route hebben we gecreëerd in samenwerking met Stefano Cantiero, een van de beste kenners van de regionale keuken. De route omvat alle plaatsen en plekken die zelfs de meest veeleisende fijnproevers nog kunnen verrassen. Heerlijke lokale producten; een restaurant met lokale klassiekers (en een tafel die op onze klanten wacht, en niet te vergeten een speciale korting); wijn, grappa, zeldzame olijfolie en fijne oude azijn gerijpt in eiken vaten. Tel daarbij op de meest pittoreske uitzichten en natuurlijke bezienswaardigheden die je zelden in populaire reisgidsen vindt.

 • Lunch in een van de mooiste en meest ongewone restaurants in de buurt van Riva del Garda.
 • Een rondleiding door een wijnmakerij en de plek waar unieke soorten azijn en olijfolie worden gemaakt.
 • Een proeverij van lokale kazen.
 • Mysterieuze dinosaurusafdrukken in steen.
 • Een aperitief aan de bar van onze vrienden, direct aan de schilderachtige oever van het meer.
 • Een kopje koffie en een lokaal dessert in een bar in Artist Village.
Inbegrepen
 • DGtalguide™ by Motoragazzi
 • Vespa scooter en verhuur van extra uitrusting
 • Aansprakelijkheidsverzekering tegenover derden
 • Volle tank en bijtanken wanneer nodig
 • Technische ondersteuning/onderhoud voor uw scooter of een vervangscooter indien nodig
 • Helm
 • Proeverijen
Niet inbegrepen
 • Passagier: €20.00
 • Proeverijen en maaltijden
 • Trip leader: €250.00
 • KASKO verzekering*
  *€500 franchise
Mee te nemen
 • Paspoort
 • Rijbewijs
 • Kredietkaart (een borg van 500 € is vereist)
Verzoeken

Aandacht !


Onze routes zijn ontworpen voor mensen die al praktische ervaring hebben met scooter of motor rijden. We raden u aan om op voorhand even te oefenen om uw rijvaardigheden op te frissen.

 

Onze diensten richten zich op klanten die 21 jaar of ouder zijn.

 

Als u een Vespa GTS 300 Super wilt huren, hebt u een rijbewijs van categorie A nodig.
Om een Vespa Primavera 125 te huren, hebt u een rijbewijs van categorie A1 of B en minimaal 2 jaar rijervaring met een auto of een scooter.

Belangrijke informatie

De tour begint om 9:00 uur. U moet uiterlijk om 8:30 uur aanwezig zijn op ons basiskamp voor een briefing en een proefrit.

 

Klanten kunnen hun tour of huur annuleren per e-mail of telefonisch. Annulering is onmiddellijk van kracht. Het bedrag dat wordt terugbetaald aan de klant, is afhankelijk van wanneer de klant de tour annuleert. Tijdens het annuleringsproces behoudt Motoragazzi Srl zich het recht voor om de volgende kosten in rekening te brengen:

 

• Slecht weer op de dag van de tour: 25% van de tourprijs
• Meer dan 28 dagen: 10%
• 28 tot 10 dagen: 40%
• 9 tot 5 dagen: 60%
• 4 dagen tot 1 dag: 80%
• No-show: 100%

 

In het geval van het gebruik van voertuigen die eigendom zijn van Motoragazzi Srl, heeft het bedrijf het recht om via een praktische rijtest de rijvaardigheid van de klant na te gaan. Als tijdens de test onvoldoende rijervaring wordt geconstateerd, heeft het bedrijf het recht om de klant te weigeren deel te nemen aan de tour. In dit geval wordt 50% van de tourprijs geretourneerd aan de klant.

Locatie van het gebeuren

LGT agency office ATTENTION! For exact position type "Motoragazzi Riva" in Google Maps.
Motoragazzi | Riva del Garda
Viale Rovereto, 32, 38066 Riva del Garda, TN, Italy

Aanbiedingen van

Motoragazzi S.r.l.
38066 - Riva del Garda
(308)

Meer informatie

Bespaar tijd

Op basis van statistieken besteden doe-het-zelf toeristen tot 40% van hun tijd aan het zoeken van eetgelegenheden, een parkeerplaats en het uitstippelen van hun weg.

 Maak u geen zorgen; wij selecteerden voor u de beste lokale restaurants met een authentieke keuken en vooral ver weg van de toeristische drukte. Als klant van Motoragazzi wordt u tafel geserveerd en krijgt u een warm onthaal. U verspilt geen minuut aan het regelen van uw lunch.

 Onze routes zijn tot in de puntjes gepland zodat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken zonder tijd te verliezen en drukke wegen en snelwegen kunt vermijden. Alle pitstops en parkeerplaatsen zijn vooraf ingesteld en ook alle lokale ontmoetingen zijn reeds voor u geregeld. We besteedden maanden aan het onderzoeken en uitstippelen van uw tour zodat u optimaal van elke minuut kunt genieten.

 

Bespaar op uitgaven

Helmen, regenpak, handschoenen, navigatiesysteem, brandstof, begeleider, kinderzitje? Geen probleem, alles is in de prijs inbegrepen. Parkeer uw auto de hele dag gratis (enkel beschikbaar bij vertrek aan ons kantoor in Sona). Kortingen voor alle etablissementen die u tijdens uw tour zult bezoeken.
Klanten van Motoragazzi genieten ook van een vaste lunchprijs, een besparing van circa 30-40%.
Alle technische assistentie is gratis. Bij problemen met uw scooter bent u hiervoor gedekt. Voor elke Motoragazzi klant voorzien wij er een persoonlijk geschenkje.

 

Het is niet enkel scooterverhuur. We bieden u een zorgeloze dag aan vol ontdekkingen en ervaringen.


Onze missie

We doen niet aan sightseeing maar laten u zelf de streek ontdekken. We raden u interessante routes en bijzondere trekpleisters aan en laten u het fascinerende lokale leven ervaren.Met Motoragzzi ontdekt u het echte Italië, vaak verborgen voor toeristen en ondersteunt u ook authentieke lokale bedrijfjes.

 

Onze routes

Elk van onze routes is het resultaat van maandenlaag onderzoek en zorgvuldige planning. Wij bieden een top selectie aan van de meest schilderachtige, veilige en interessante routes waarin vooral uw ontspanning centraal staat. Onderweg zult u een aantal plaatsen ontdekken die in de populaire reisgidsen nooit worden vermeld. Een aantal zijn privé of enkel te bezoeken op afspraak, andere plaatsen zijn gewoon niet gekend. Maar wees gerust ze zijn allemaal uniek en zeker een bezoek waard.

 

Onze partners

Op basis van de plaatsen waar u op uw route stopt, zoeken we altijd naar kleine bedrijven die niet louter commercieel en toeristisch georiënteerd zijn. Elk restaurant, boerderij, winkel, enz. is een bedrijf met een geschiedenis of een nieuwe onderneming die openstaat voor wat extra aandacht en wordt gerund door onze enthousiaste lokale vrienden.

 Motoragazzi krijgt nooit een percentage op de aankopen die u bij onze partners doet. We laten u daarentegen profiteren van speciale kortingen die we voor u geregeld hebben. U bent nooit verplicht om iets te kopen, maak een selfie of ga gewoon een kijkje nemen en vertel het door aan uw vrienden. Het ondersteunen van de authentieke lokale economie is immers een belangrijk onderdeel van de missie van Motoragazzi.

 

Onze Scooters

Ons scooterpark bestaat uit de nieuwste Vespa modellen die in perfecte staat worden onderhouden. Het zijn niet zomaar scooters, het zijn Italiaanse iconen. Dus we hoeven u niet te zeggen dat ze er voortreffelijk moeten uitzien op uw foto's.

15 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Perfect Day.
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Amazing tour with beautiful landscape. Nice and very competent guide. Vespa in perfect condition. I will definitely go for a second time.
van Edwin op 22-09-2019
good!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
have a lot of fun!
van Hermann de koning op 03-09-2019
Fantastische dag
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Een hele mooie dag die we niet zullen vergeten. We deden de vier meten tocht met begeleiding en lunch. Onvergetelijke dag met super lunch boven in de bergen in een klein dorpsrestaurant.
Echte aanrader.
van Gerald Doene op 10-08-2019
5/1
vanaf
€ 110,00 € 120,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.

TripAdvisor beoordeling

294 Beoordelingen