Dag over het Gardameer scooter tour. Riva
–10%

Plaats van start: Peschiera del Garda
Afstand: 130 km
Onderweg: 8-9 uur

Wil je een tour rondom het meer? Hou er rekening mee dat de meest voor de hand liggende manier soms verre van de beste is. Onze route biedt de meest logische, prettigste en interessante manier om de "rondreis" te maken. Je bespaart tijd en geld door te vertrouwen op onze expertise. Elk jaar gaan we eropuit op zoek naar de beste wegen en de mooiste attracties langs de kustlijn van Garda, om de ideale route uit te stippelen. Geen files, geen parkeerproblemen, geen zoektocht naar een plek om te dineren. Je zult geen enkele minuut verspillen, ziet het meer vanaf de beste plekken en brengt een dag door vol met plezier en ontdekkingen.

 • Zie alle mooiste plekjes aan het Gardameer op één dag.
 • Optimaliseer je route: rijd over kleine wegen ver weg van druk verkeer.
 • Krijg de meest indrukwekkende uitzichten op het meer vanaf beide oevers.
 • Sla een voorraad in van biologische lokale producten uit de winkel van onze partners hoog in de bergen. Je krijgt ook een speciale korting.
 • Lunch in een authentiek restaurant, waar altijd een tafel op je wacht, evenals een speciaal menu en je persoonlijke korting.
 • Neem de veerboot over het meer met korting. Verspil geen tijd door te wachten in de rij.
 • Zie de mooiste kloof in de buurt van het Gardameer.
 • Proef heerlijk ijs terwijl je geniet van een van de beste uitzichten over het meer in een bar van onze vrienden.
 • Je bent verzekerd van het feit dat je geen enkele minuut verspilt aan het zoeken naar een routebeschrijving of een parkeerplaats. Geniet gewoon volop en 100% van je trip.
Inbegrepen
 • DGtalGuide™ by Motoragazzi
 • Scooter en verhuur van extra uitrusting
 • Aansprakelijkheidsverzekering tegenover derden
 • Volle tank en bijtanken wanneer nodig
 • Technische ondersteuning/onderhoud voor uw scooter of een vervangscooter indien nodig
 • Helm
Niet inbegrepen
 • Passagier: €20.00
 • Lunch: €15
 • Trip leader: €250.00
Mee te nemen
 • Paspoort
 • Rijbewijs
 • Kredietkaart (een borg van 500 € is vereist)
Verzoeken

Aandacht !


Onze routes zijn ontworpen voor mensen die al praktische ervaring hebben met scooter of motor rijden.

We raden u aan om op voorhand even te oefenen om uw rijvaardigheden op te frissen.

Onze diensten richten zich op klanten die 21 jaar of ouder zijn.

 

Als u een scooter 300cc wilt huren, hebt u een rijbewijs van categorie A nodig.
Om een scooter 125cc te huren, hebt u een rijbewijs van categorie A1 of B en minimaal 2 jaar rijervaring met een auto of een scooter.

Belangrijke informatie

De tour begint om 09:30 uur. U moet uiterlijk om 09:00 uur aanwezig zijn op ons kantoor voor een briefing en een proefrit.

 

LET OP! De veerpont die gebruikt wordt tijdens de tour, is niet bij de prijs inbegrepen.
De veerpont kost €8,50 voor de scooter + bestuurder, voor een tweede passagier wordt €6,50 gerekend.

 

Klanten kunnen hun tour of huur annuleren per e-mail of telefonisch. Annulering is onmiddellijk van kracht. Het bedrag dat wordt terugbetaald aan de klant, is afhankelijk van wanneer de klant de tour annuleert. Tijdens het annuleringsproces behoudt Motoragazzi Srl zich het recht voor om de volgende kosten in rekening te brengen:

 

• Slecht weer op de dag van de tour: 25% van de tourprijs
• Meer dan 28 dagen: 10%
• 28 tot 10 dagen: 40%
• 9 tot 5 dagen: 60%
• 4 dagen tot 1 dag: 80%
• No-show: 100%

 

In het geval van het gebruik van voertuigen die eigendom zijn van Motoragazzi Srl, heeft het bedrijf het recht om via een praktische rijtest de rijvaardigheid van de klant na te gaan. Als tijdens de test onvoldoende rijervaring wordt geconstateerd, heeft het bedrijf het recht om de klant te weigeren deel te nemen aan de tour. In dit geval wordt 50% van de tourprijs geretourneerd aan de klant.

Locatie van het gebeuren

Motoragazzi | Riva del Garda
Viale Rovereto, 3/E, 38066 Riva del Garda, TN, Italy

Aanbiedingen van

Motoragazzi S.r.l.
38066 - Riva del Garda

Meer informatie

Hoe bespaart u met een DGtalguide™ self-guided tour in plaats van enkel scooterverhuur?

 

Bespaar tijd

Op basis van statistieken besteden doe-het-zelf toeristen tot 40% van hun tijd aan het zoeken van eetgelegenheden, een parkeerplaats en het uitstippelen van hun weg.

Maak u geen zorgen; wij selecteerden voor u de beste lokale restaurants met een authentieke keuken en vooral ver weg van de toeristische drukte. Als klant van DGtalguide™ wordt u tafel geserveerd en krijgt u een warm onthaal. U verspilt geen minuut aan het regelen van uw lunch.

Onze routes zijn tot in de puntjes gepland zodat u alle bezienswaardigheden kunt bezoeken zonder tijd te verliezen en drukke wegen en snelwegen kunt vermijden. Alle pitstops en parkeerplaatsen zijn vooraf ingesteld en ook alle lokale ontmoetingen zijn reeds voor u geregeld. We besteedden maanden aan het onderzoeken en uitstippelen van uw tour zodat u optimaal van elke minuut kunt genieten.

 

Bespaar op uitgaven

 • Helmen, regenpak, handschoenen, navigatiesysteem, brandstof, begeleider, kinderzitje? Geen probleem, alles is in de prijs inbegrepen.
 • Kortingen voor alle etablissementen die u tijdens uw tour zult bezoeken.
 • Klanten van Motoragazzi genieten ook van een vaste lunchprijs, een besparing van circa 10-20%.
 • Alle technische assistentie is gratis. Bij problemen met uw scooter bent u hiervoor gedekt.

Het is niet enkel scooterverhuur. We bieden u een zorgeloze dag aan vol ontdekkingen en ervaringen.


Onze missie

We doen niet aan sightseeing maar laten u zelf de streek ontdekken. We raden u interessante routes en bijzondere trekpleisters aan en laten u het fascinerende lokale leven ervaren. Met DGtalguide™ ontdekt u het echte Italië, vaak verborgen voor toeristen en ondersteunt u ook authentieke lokale bedrijfjes.

 

Onze routes

Elk van onze routes is het resultaat van maandenlaag onderzoek en zorgvuldige planning. Wij bieden een top selectie aan van de meest schilderachtige, veilige en interessante routes waarin vooral uw ontspanning centraal staat. Onderweg zult u een aantal plaatsen ontdekken die in de populaire reisgidsen nooit worden vermeld. Een aantal zijn privé of enkel te bezoeken op afspraak, andere plaatsen zijn gewoon niet gekend. Maar wees gerust ze zijn allemaal uniek en zeker een bezoek waard.

 

Onze partners

Op basis van de plaatsen waar u op uw route stopt, zoeken we altijd naar kleine bedrijven die niet louter commercieel en toeristisch georiënteerd zijn. Elk restaurant, boerderij, winkel, enz. is een bedrijf met een geschiedenis of een nieuwe onderneming die openstaat voor wat extra aandacht en wordt gerund door onze enthousiaste lokale vrienden.

DGtalguide™ krijgt nooit een percentage op de aankopen die u bij onze partners doet. We laten u daarentegen profiteren van speciale kortingen die we voor u geregeld hebben. U bent nooit verplicht om iets te kopen, maak een selfie of ga gewoon een kijkje nemen en vertel het door aan uw vrienden. Het ondersteunen van de authentieke lokale economie is immers een belangrijk onderdeel van de missie van DGtalguide™.

 

Onze Scooters

Ons scooterpark bestaat uit de nieuwste modellen die in perfecte staat worden onderhouden. Dus we hoeven u niet te zeggen dat ze er voortreffelijk moeten uitzien op uw foto's.

2 beoordelingen
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Super leuke dag gehad!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Het rijden was echt super leuk, het is wel even spannend als je in Nederland gewend bent om op een 50cc scooter te tuffen en plotseling op een 125cc mag die op het rechte eind bijna 100 km/uur kan. De extra kracht heb je ook echt wel nodig als je je door de haarspeldbochten wringt en dat zijn er nogal wat, om vervolgens weer steil om hoog te rijden, maar de vergezichten zijn dan ook echt adembenemend!
De route was goed aangegeven op de telefoon, er zit een goede houder op het stuur met een voeding voor je telefoon. Er zat ook een verloopstekker van mini USB naar USB C, deze checkte de dame van Mororgazzi (die trouwens erg goed Engels sprak) nog voor vertrek en bleek niet te werken. Als alternatief gaf ze een powerbank mee zodat we niet met een lege accu zouden zitten, dus dat was goed geregeld.
Vergeet niet van te voren de speciale app te downloaden, deze voorziet je van de route met punten waar je tegen gereduceerd tarief wat kunt eten en kiekje kunt schieten. Ook geeft de app je huidige hoogte aan, leuk om te zien welke hoogteverschillen je overbrugt.
De dame bij de verhuurlocatie gaf aan dat de tour tot 19:00 uur duurde, zij zou er maar tot 18:00 uur zijn, we mochten uiteraard wel tot 19:00 uur rijden, ze zou dan op ons wachten. Toen wij, omdat we niet wilden dat ze voor ons over zou werken, om 17:30 terug kwamen was zij niet aanwezig en moesten we nog een half uur wachten voor we de formaliteiten konden regelen, maar dat was een heel klein detail. Voor de rest echt een aanrader!
Ben je een beetje avontuurlijk ingesteld en wil je meer zien dan enkel het meer, dan moet je dit echt doen!
van Hermann Stengel op 01-09-2020
Tolle, abwechslungsreiche Tour! Absolut empfehlenswert!
Totale waardering
Prijs/ prestatie
Pretfactor
Top!
van Lars op 16-08-2020
5/1
vanaf
€ 100,00 € 110,00
Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.

TripAdvisor beoordeling

297 Beoordelingen